Over H. A. Hofman, dé orthodontist in Haarlem

Last van je beugel?

De orthodontist die de behandelingen uitvoert bij Orthodontiepraktijk H. A. Hofman is H. A. Hofman. Hofman studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich in de afdeling orthodontie aan de Vrije Universiteit. Na zijn specialisatie heeft hij zich gevestigd in Haarlem.


Tevens is hij ruim 25 jaar als hoofdinstructeur en universitair docent verbonden geweest aan de afdelingen orthodontie van de Vrije Universiteit en de ACTA, alwaar hij les gaf aan de specialisten (orthodontisten) in opleiding (SIO's).


Hij is oprichter, secretaris en voorzitter geweest van de Regionale Orthodontisten Vereniging en de KOV, de Kennemer Orthodontisten Vereniging. Daarnaast heeft hij 9 jaar, als lid, deel uitgemaakt van de landelijke klachtencommissie voor specialisten (MKA-chirurgen en Orthodontisten).


Naast de orthodontist (specialist in de orthodontie) zijn er iedere dag meerdere mondhygiënisten en orthodontieassistenten aanwezig.

Het vakkundige team

Zij nemen diverse assisterende, voorbereidende en uitvoerende taken voor hun rekening. Ook geven zij voorlichting over de apparatuur (beugels) en het schoonhouden van het gebit. Op verzoek begeleidt onze orthodontist stages van mondhygiënisten en orthodontisten in opleiding (SIO's). De secretaresses verzorgen de receptie, de telefoon, de afspraken en de correspondentie.

Meer weten? Vraag ons naar de mogelijkheden

De praktijk van Orthodontiepraktijk H. A. Hofman ligt centraal ten opzichte van basis- en middelbare scholen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in het Westerhoutpark en omgeving. Op de begane grond bevinden zich de receptie, wachtkamer, consultkamer en röntgenkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de behandelkamer met vier stoelen.

Maak direct een afspraak

Orthodontiepraktijk H. A. Hofman
Westerhoutpark 6 
2012 JM Haarlem

KVK 34085693

Privacyverklaring

Contactgegevens

 023 - 532 73 33

 023 - 542 46 77

 ha.hofman@orthohaarlem.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 14:00 - 16:30

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:15 - 17:00

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 9:00 - 12:00 en 14:00 - 16:30 uur.