Tandcorrectie en gebitscorrectie nabij Heemstede

AFSPRAAK MAKEN

Op zoek naar een orthodontist in Heemstede en omstreken?

Een prachtige rij met tanden: wie droomt er nou niet van? Met een stralende glimlach voel je je bovendien zelfverzekerd. Een recht gebit is daarbij gemakkelijker te onderhouden. Helaas is niet iedereen gezegend met een gezond en mooi gebit. In dat geval is een tandcorrectie of gebitscorrectie mogelijk een oplossing. Hiervoor kan je altijd terecht bij een orthodontist. Denk je dat er een kleine correctie nodig is in jouw gebit en woon je in de buurt van Heemstede? Dan is Orthodontiepraktijk H. A. Hofman het juiste adres voor jou.


Mogelijk heb je problemen met simpele zaken zoals kauwen, bijten of spreken. Dit soort klachten kunnen veroorzaakt worden door problemen met je gebit. Misschien sluiten je kiezen niet goed op elkaar aan of is je kaak scheef gaan groeien, waardoor deze niet meer optimaal functioneert. Wanneer je voor het eerst bij ons langskomt, wordt je gebit eerst uitvoerig onderzocht. Zo kunnen wij zien welke tanden een verkeerde houding hebben en is het mogelijk om een plan van aanpak op te stelen. We bespreken je klachten en doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen door middel van een tandcorrectie. Hierbij bepalen we wat voor soort beugel het beste is om jouw gebitscorrectie uit te voeren.

Wanneer we eenmaal een beugel hebben geplaatst, houden we je gebit goed in de gaten. Dankzij regelmatige controles zorgen we ervoor dat je tanden in de juiste positie geplaatst worden, zodat je klachten voortaan verleden tijd zijn. Denk je dus een tandcorrectie of gebitscorrectie nodig te hebben en ben je woonachtig in Heemstede en omgeving? Neemdan vooral een keer contact op met Orthodontiepraktijk H. A. Hofman om een
afspraak te maken met een van onze gespecialiseerde orthodontisten.

Orthodontiepraktijk H. A. Hofman
Westerhoutpark 6 
2012 JM Haarlem

KVK 34085693

Privacyverklaring

Contactgegevens

 023 - 532 73 33

 023 - 542 46 77

 ha.hofman@orthohaarlem.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 - 12:30 14:00 - 16:30

Dinsdag - Vrijdag 08:30 - 12:30 13:15 - 17:00

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vr 9:00 - 12:00 en 14:00 - 16:30 uur.