Over de orthodontist en de Orthodontistenpraktijk Haarlem
Het behandelteam en de praktijk

Het behandelteam

De orthodontist die de behandelingen uitvoert bij Orthodontistenpraktijk Haarlem is H.A. Hofman. De heer Hofman studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich aan de afdeling orthodontie van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Na zijn specialisatie heeft hij zich gevestigd in Haarlem.

Tevens is hij ruim 25 jaar als hoofdinstructeur en universitair docent verbonden geweest aan de afdelingen orthodontie van de Vrije Universiteit en de ACTA, alwaar hij les gaf aan de specialisten (orthodontisten) in opleiding (SIO's).

Hij is oprichter, secretaris en voorzitter geweest van de Regionale Orthodontisten Vereniging; de KOV, de Kennemer Orthodontisten Vereniging. Alsmede heeft hij 9 jaar, als lid, deel uitgemaakt van de landelijke klachtencommissie voor specialisten (MKA-chirurgen en Orthodontisten).

Naast de orthodontist (specialist in de orthodontie) zijn er iedere dag meerdere mondhygiënisten 

Laat je beugel plaatsten door de orthodontist van Orthodontiepraktijk Haarlem

en orthodontieassistenten aanwezig. Zij nemen diverse assisterende, voorbereidende en uitvoerende taken voor hun rekening. Ook geven zij voorlichting over de apparatuur (beugels) en het schoonhouden van het gebit. Op verzoek begeleidt onze orthodontist stages van Mondhygiënisten en Orthodontisten in opleiding (SIO's). De secretaresses verzorgen de receptie, de telefoon, de afspraken en de correspondentie.

In de behandelkamer wordt je beugel geplaatst door de orthodontist van Orthodontiepraktijk Haarlem
De orthodontist van Orthodontiepraktijk Haarlem plaatst je beugel

De praktijk

De praktijk ligt centraal ten opzichte van basis- en middelbare scholen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in het Westerhoutpark en omgeving.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, wachtkamer, consultkamer en röntgenkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de behandelkamer met vier stoelen.

Meer informatie over de orthodontist van Orthodontiepraktijk Haarlem bij Heemstede
Meer informatie?
Neem direct contact op